tirsdag, september 25, 2012

HØSTOUTFIT OG EN SMÅSYK KNERT

 En småsyk Cornelius denne tirsdagen før avgang til bhg.
(genser og bukse fra Mini A Ture)Hello solige tirsdagen


Har dere en finfin tirsdag morgen?
Her har vi tatt oss ekstra god tid denne solige tirsdag morgen, spist god frokost og bare nytt stillheten og familiekos. Siden jeg måtte hente Cornelius i bhg i går midt på dagen, da de mente han ikke var helt i form. Har slitt med tre(!) forkjølelser de siste ukene, urrrghhh, men sånn er det vel med småbarn, høst og barnehage...

Mens vi ventet på at bankmannen skulle komme hjem fra jobb i går, hadde hemmafruen & knerten en ordentlig kosestund med smurfehits, oreo-dessert & latte til mamma!
Når man er litt småsyk er det lov å kose seg litt ekstra!

Skal en liten tur for å hente en pakke etterpå, har bestilt noe barnetøy til prinsen og er veldig spent på hva som kommer. Tok også turen innom Bebito i går for å handle litt klær med - 20% rabatt som de kjører denne uken. 
Ble med hjem litt nytt & superkult i kurven som kan brukes fremover høsten og vinteren. Synes Cornelius har vokst så utrolig mye siden jul at vi rekker knapt bruke tøyet to ganger før det er for lite til ham. Heldigvis kommer det en liten pjokk til om ca 60 dager som kan arve/ta over masse fint, nesten ubrukt tøy. 
Dermed blir investeringene jo (nesten!) lønnsomme!!

Bilder får komme senere...Tjing da venner!
SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig