mandag, september 17, 2012

OM ÆRLIGHET, MAMMABLOGG OG EN BOKS MED OLJEMALING....Heia nye mandagen!


Neida, ikke alt er bare glitter & glamour i bloggverdenen!

Stort sett varer ærlighet lengst mener jeg, derfor kunne jeg i dag vist dere lekre interiørbilder av et strøkent kjøkken, ferske blomster, nye sofaputer, tente lys & andre "perfekte" moments fra hemmafruhjemmet, men istedet skal dere få et glimt av hva vi egentlig har drevet med denne helgen.

På stuen, bak sofaen er det egentlig Cornelius som er sjefen! Her har han alle lekene sine når han ikke har spredd dem utover hele stuegulvet eller med stor iver kaster dem ned trappen til kjelleren da dette resulterer i masse bråk, til stooor glede og fryd for et barnehjerte!
Med det resultat at etter leggetid må bankmannen & hemmafruen rydde alt opp fra kjelleren og på plass igjen sånn at de kan få samme behandling neste dag!
Sånn går nå dagan....

Sist helg klarte hemmafruen i mammatåke det ultimate kunststykke å gå fra en liter med hvit oljemaling (-full altså, ikke åpnet ennå!!) på gulvet ved trappen, mens jeg BARE skulle opp med litt nyvaskede klær før jeg skulle gå ned i kjelleren med boksen.
Tar dere tegninga?

Joda, mens jeg var oppe i ca 1 minutt, klarte prinsen å klekke ut den brilliante planen om at 1 liter malingsboks nok ville lage litt bråk bare den fikk seg en tur nedover trappen!!

Som tenkt, så gjort!

Ganske riktig, boksen fikk seg en tur ned trappen vi sent vi vil glemme. -Og ganske riktig, den både laget masse bråk og en hel masse styr for mamma & pappa etterpå!

Bankmannen på kne i en hel kveld etterpå for å fjærne et hvitt, abstrakt kunstverk utover hele trappen og kjellergulvet.
Et mammahjerte blør litt når sånne ting skjer...

Flere som kjenner seg igjen?


Nå blir det litt beina på bordet, en latte & litt mail mens vi venter på at knerten skal komme hjem fra BH og starte på med sitt igjen.
Puh...Tjoho!
SHARE:

1 kommentar

  1. Oi...det må ha vært litt av en jobb å få bort den malingen!! Huff! :( Ingenting er perfekt her i hjemmet hele tiden heller...for det meste ligger det leker og klær og diverse overalt. Men sånn er det med småbarn, og da får det heller være en bonus når jeg har det litt ryddig innimellom ;)

    Ha en finfin uke :)


    Klem Anne

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig