lørdag, desember 29, 2012

JULEGRANEN OG LITT NYTTÅRSFIX







Heia fine lørdagen


Har dere en finfin nyttårshelg så langt?

Uthvilt hemmafru som snart skal spise frokost denne lørdagen. En sovende baby som sov sammenhengende seks timer denne natten gjør helt klart under med sliten mamma! Fikk også tatt litt bilder av granen vår denne julen da magen til minstemann nå endelig ser ut til og ha kommet på rett kjøl igjen. Vært veldig mye bæring & en gretten liten baby som ikke har funnet roen uten mamma-krops-kontakt de siste fem ukene. Dermed ble det litt så som så med foto & blogg, -men her er den altså!

Her kjører vi gull, rødt, offwhite sløyfer med stjerner på (kjøpes på rull hos Stoff & Stil) og engler på treet i år. Men egentlig er vel julen over for denne gang og vi kan igjen glede oss til at våren skal komme. Granen får vel ikke stå så alt for lenge før den erstattes av perleblomster, minimalistisk dekor og håpet om lysere tider.





Men først skal vi feire nyttår, så det meste får vel stå over til januar.

Tenkte å ta det enkelt denne 31.desember. Gode, marinerte biffer, bakt potet og hjemmelaget bearnaise blir hovedretten. Røkelaks & rødløksfyllte lefseruller å starte med, og en hjemmelaget Philadephia iskake på julekakebunn står seg til dessert!
Så blir det fyrverkeri og sikkert rett i seng da våre to små ikke tar hensyn til hverken hverdager eller helligdager når det gjelder å våkne tidlig!!

Pronto, pronto, -må derfor ut å handle litt så kjøleskapet igjen kan fylles opp til fest.

Cornelius & bankmannen skal derimot ut å teste kjelken i akebakken, da det frister mye mer enn matbutikk og shopping denne lørdagen!! 



LørdagskoZ




SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig