mandag, desember 17, 2012

JULEMARKED ER ALVORLIGE GREIER!








♥Heia mandagen og nye uken♥


Endelig på blogg igjen, sist uke var lite å blogge hjem om! Hele familien måtte gjennom en runde med farangen, forkjølelse og noen dagers restitusjon for kropp & sjel på sofaen etterpå. Med andre ord, -egentlig svært lite å blogge hjem om...

Men nå er vi alle mann på beina igjen og med ny uke kommer nye muligheter sies det.





Etter flere dager med sykdom og brrrrrr kjempekaldt, tok jeg og Albert, mamma & pappa turen ned til byen i går for å besøke byens julemarked. En årlig tradisjon med litt julefeeling & shopping. 
Så mens jeg og mamma (selvutnevnt lefse- og geitostspesialist!), spiste oss gjennom boder med hjemmebakt lefse og meieriprodukter for å finne årets beste som skulle få æren av å være med hjem, tok pappa, (militæren) ansvar for røkelaks, senneps- og kjøttsmakingen! 
-for dette tar vi alvorlig i vår familie skal dere vite!!

Så litt vel full på en blanding av lefse, hjemmelaget julepølse, noen sjokoladebiter, med litt vel mye sennep på toppen, noen hg brente mandler og flere kopper varm gløgg fra Røros. Dro vi hjem, mette og lastet med årets beste julematinnkjøp fra lokale produsenter i regionen!

Et stykk julenek & en hvit geitost fikk også være med.
Vi tar nok turen neste år også...


-Nei, nå venter en liten tur til helsestasjonen for veing og måling av lille Albert. 
Apropo vekt, har tatt frem vogn og beggen igjen (ses litt på de første bildene) og det kjennes så utrolig lett ut da jeg tok en trilletur igjen. En baby har jo byttet plass med en liten gutt på nesten 15 kg! Selv om det knapt er ett år siden Cornelius var så liten, kan jeg ikke erindre at vogna var såååå lett. 
Skyldes nok også at hemmafruen har fått større muskelmasse i løpet av året!!


Koz




SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig