fredag, januar 04, 2013

FRIDAY COMING UP





Akkurat nå er det julerydding her hjemme. Alt skal ut og inn med freche blomster og vårlige vekster.



Tjooohooo fininger!


Urgh, ble vekket i natt halv fire av en liten knert som hadde blitt forkjølet i løpet av noen timer. Stakkaren sliter med hoste, tett nese og vil aller helst bare ligge i armene på mammaen sin i dag. Etter noen timer på morgenen sovnet han endelig i voggen sin, så nå prøver jeg og få brukt tiden med to ledige hender så effektivt som mulig!





Ny shinet & julefritt kjøkken denne fredagen.
Sakte men sikkert forsvinner julen ut av casaen og ned i esker og bokser, klar til neste desember.

Finn Schøll hadde så rett da han snakket om jula på frokost tv'n i dag. Før startet jo julen på lillejulaften kveld da all dekoren kom opp i løpet av en kveld, men nå starter jo mange julen allerede i november!! Ikke rart at begrepet "13-dag-jul" ikke lenger eksisterer. 





Såååå fin rosafarge på disse fredagsrosene som har erstattet alle julefargene, synes jeg!


Beste pappaen min har sagt seg villig til å være barnevakt noen timer mens Albert sover sånn at jeg kan få handlet mat og hentet den derre buksen de holder av hos Noa Noa for meg. Pappa innehar en magisk evne til å få alle barn til å elske seg, og det finnes ikke det barn han ikke kan roe ned selv om det skriker aldri så mye av kolikk eller noe annet. Verdens beste barnevakt m.a.o!!

Tenker å kjøre hjemmelagde burgere denne fredagen, -så mye bedre enn de du kjøper ute og du kan tilsette alt av tilbehør som du selv liker, digg!!

Ha en finfin helg.


Vi ses!




SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig