mandag, januar 26, 2015

PARIS & LOUIS VUITTON


Vi er hjemme nå og igang med den siste januaruken for denne gang. 
-Puh!

Men til helgen venter en liten weekendtur på oss igjen. Bare Cornelius og jeg (-bankmannen får være med men har andre planer) pakker veskene på fredag for sørpå venter storby og familie på oss noen dager.


Sist vi tok turen bort i oktober ventet Paris på oss, og W O W for en by!!!
Da ble det barna som helt klart gikk av med shoppingseieren til tross for at ingen av dem var med! For og si det sånn, franskmenn kan det der med barneklær! Men den fineste pakken tror jeg likevel jeg kan skryte av? Et besøk på Louis Vuitton´s flagship store på Avenue des Champs-Èlysées og jeg kom ut med den kjente, fine, brune posen som inneholdt en finfin brun eske som med streng beskjed fra bankmannen IKKE fikk åpnes før julaften - gjett om jeg lengtet?!!

Et sjal jeg har lengtet så lenge etter i den derre grå-sorte fargen som matcher nesten alt i min garderobe. Så lett at man nesten ikke vet det er på, men som løfter et hvert antrekk. En ny BYREDO parfyme fikk også være med hjem og den er nå blitt en favis jeg bruker hver dag og duften bringer meg hver dag et kort øyeblikk tilbake til verdens mest romantiske by...


SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig