mandag, mars 23, 2015

Å STARTE UKEN LITT ROLIG


H e l g e n - Tegn til våren på vår terrasse.
Man kan jo ikke annet enn å være lykkelig. Solen skinner, et strålende vårvær og endelig er alle i vårt casa friske og oppe igjen. Hva mer kan man ønske seg! Det er så alt for lenge siden siste oppdatering nå - vet det, men tiden bare flyr og jeg henger så vidt med... Noe av det som fant sted sist uke var min egen bursdag(!!), Albert var hjemme hele uken med høy feber, vi hadde tante-besøk fra Oslo noen dager, oppussing og innimellom måtte jeg avsted på jobb. Joda, dagene de går da de!

Sitter nå og nyter stillheten her hjemme og det faktum at jeg startet dagen med en løpetur (-kryss i taket!!), hvor lenge siden er ikke det liksom, evigheter?!! Så utrolig fint å kunne jogge ute i morgensolen igjen, rene enrgibomben altså. God musikk på øret, sånn-passe-tempo og vårsola i nakken, blir ikke bedre.


Nå venter det litt vårpimp ute på entré-trappen vår. Noen krukker skal få seg en makeover etter vinteren med nye, freshe løkblomster. Ut med gammel, tørr lyng som har gjort jobben i vinter men som nå har takket for seg.


Da kjører vi mandag og ny uke dere!!
KOZ

SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig