onsdag, august 24, 2016

EATING OUT WITH KIDS - CAFÈ NORDEN COPENHAGEN


Café Norden - barnas favoritt!


En av dagene vi var i København lånte vi sykler på hotellet og syklet litt rundt i byen. En grei måte og komme seg rundt på uten alt for mye styr da København som kjent er en av verdens beste sykkelbyer, bare du holder deg litt unna Strøket og de nærmeste gatene som på sommeren er fulle av turister. Etter litt sykling rundt om på måfå og en timeslang båttur på kanalene rundt om og i byen, var det tid for lunch. Café Norden ligger midt på Strøket ved Amagertorv. Dette er en ærverdig, vakker og ordentlig café for mat og peopleswatching midt i smørøyet. Her er det masse å henge øynene på for både urolige små og sultne voksne. Men det de virkelig er gode på her, er barnevennlig mat. På menyen er det flere ting å velge mellom for barna men vi gikk for deres "Børnebrunch". En mix av A L T det barn virkelig liker - en barnetapas på tallerken! 
Pannekaker, frisk frukt & bær, rosiner, toast med smør & ost, flødeboller og en smothie. Her er det virkelig noe for alle barn!

Men også vi voksne kan kose oss her! Foruten deres fristende kakebuffet, får du danske klassikere i ny og moderne drakt. Bankmannen gikk for Smørebrød mix, -tre store skiver hvor pålegg m e d brød blir mer riktig enn brød med pålegg! Selv gikk jeg for Miniburgers - tre nydelige burgers med tilbehør, hvor "mini" blir litt feil i mine øyne! -Og jeg må ikke glemme deres hjemmelagde Isthe, herre-min-gud, sååå godt!! 
-Et must! Jeg kan ikke spise her uten å drikke minst en sånn hver gang vi er i København! 
-Og mens man venter på maten kan vi voksne nyte et glass vin og se på folket!

For Café Norden er ikke bare kaker og Champagnefrokost for voksne, men en super café hvor både liten & stor kan nyte noen timer sammen, føle på byens puls og det alltid er noe som skjer!

SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig