tirsdag, august 09, 2011

Antrekk for både liten og stor.


Morn alle dere søte bloggere der ute!

Er egentlig ikke så glad i sånne bilder hvor jeg er inkludert med antrekk for jeg blir aldri helt fortrolig med å se meg selv her inne på bloggen, men siden vi har fått en ny sjarmør i huset som vet å kle seg, måtte nesten mammaen også stille opp på et lite "dagens-antrekk-bilde"!
Mens mamma har favorittene stripete genser og chinos, begge fra Philippa K, har Cornelius jeans og jakke fra Me too

Værgudene har heller ikke i dag vært særlig raus med godværet her i byen, så fortsatt henger tåken lavt og regnet bøtter innimellom ned. Siden Cornelius har vært plaget med kolikk de siste ukene har vi gått jevnlig til kiropraktor med han, og endelig bærer dette frukter. Vi har fått en helt ny gutt, særlig på kveldene. Igjen smiler han og er en stor sjarmør når han nå ikke lenger hyler i krampegråt. Så utrolig bra, og foreldrene har også blitt mye mer harmonisk ettersom kolikken har gitt seg! Så i dag er siste time, for nå håper vi dette er et forbigått stadium og vi igjen kan kose oss med fremgangen og nyte hvert minutt med denne lille sjarmøren.

Og etterpå venter hverdagspyssel som klesvask og trilletur. Skal prøve meg på et lite kakeprosjekt hvis tiden strekker til i dag. Har så fryktelig lyst på kladdkake med bringebær, og siden vi venter besøk i kveld, er vel det en god unnskyldning for å spise deilig sjokoladekake!!


SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig