søndag, august 07, 2011

bare noen tanker om every day life...

Jeg imponeres stadig av andre bloggere som bare kan "hive sammen noen-og-tyve cupcakes på en hverdag", eller "et DIY-prosjekt av europaller på en ettermiddag", når jeg sliter med å få hverdagene til å gå rundt, og det eneste jeg kanskje kan klare på en dag er å få ferdig middag til bankmannen kommer hjem kl 16.45!! -vel og merke går det ofte i pølser og toro potetstappe for å gjøre det mest mulig lettvint for meg selv!

Innimellom mating, bleieskift, den daglige trilleturen og soving har jeg ikke særlig mye tid til overs når minstemann skriker lungene av seg og ikke vil sove i hverken vognen eller den gyngende stolen med avslappende musikk. Avslappende MY ASS sier nå jeg. Fullstendig motsatt virkning er den hele og fulle sannhet, men skriver de DET på esken når du kjøper den??? Neida, der står det bare ord som "soothing" og "søvnfremkallende". ingenting om faren for at barnet finner musikken kjedelig og istedet foretrekker å høre sin egen stemme for fulle mugger!



Undertegnede går for tiden med en følelse av aldri og komme ajour med husarbeidet og andre små og store prosjekter. Jeg slipper og sitte en dag å tenke at "i dag har jeg ingen spesielle gjøremål som venter på meg", - For det har jeg ALLTID!
Plantene er heldige hvis jeg husker å vanne dem en gang i mellom. Undertegnede har derfor investert i oliventrær og endel sukkulenter som trives best i tørre strøk, siden hjemmet her kan karakteriseres som ørken innimellom når det kommer til vanning! 
En skittentøys haug som jeg aldri kommer til bunnen av, støvtørking som aldri tar slutt, sengeskift på alle soverom osv, osv....

- Men til tross for alt dette har jeg det egentlig ganske bra med det meste, når alt kommer til alt. En kjempe snill bankmann og verdens beste og velskapte (når ikke skriketoktene fra kollikken står på som verst!) gutt.

Så selv om vaskemaskina går døgnet rundt, bolledeigen aldri blir bakt og hybelkaniner av og til finner veien rundt om i stua, er ikke hverdagen så aller værst...
SHARE:

1 kommentar

  1. Måtte nikke gjenkjennende da jeg leste dette innlegget her :) Den fasen med nyfødt baby er jo den mest krevende av alle livsfaser! Vår minste er 1,5 år og nå begynner jeg å få hodet over vannet litt her :) Dvs haugen med skittentøy slutter jo aldri å vokse og middager må fortsatt lages, men man har ikke en skrikende tass som henger på seg døgnet rundt lenger :) Jeg startet bloggen min i sommer mens jeg har vært sykmeldt etter operasjoner, så er spent på hvor mye tid jeg får til å blogge når den travle hverdagen kommer igjen for fullt, med full jobb og to barnehagebarn...

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig