tirsdag, august 30, 2011

I heart...

Litt nytt. Så enkelt kan det gjøres...

Tjingeling tirsdagen!

Her hjemme har roen senket seg og for første gang på lenge har vi ingen planer for dagen. Ble senkveld i går da jeg slet med å bli ferdig med prosjekt "digital foto- og pekebok" på Fotoknudsen. De hadde kampanje med halv pris på fotobok, og jeg må virkelig si at jeg ble overrasket over kvaliteten og alt man kunne ordne der inne.
Jeg trodde hele prosjektet skulle gå raskt unna, men ble sittende å fikse & ordne med alle tema og morsome mulighetene der inne. Jeg valgte å lage en variant som skal fungere både som skrytealbum(!!) og som pekebok for Cornelius. En bok vi og besteforeldrene stolt kan vise frem til familie og venner, og som også fungerer som pekebok når minstemann skal kjenne igjen annsikter og lære seg navn. -en strålende ide synes nå jeg!
Så da får vi bare vente til boken ramler ned i postkassen vår en av de nærmeste dagene...

Av og til kommer jeg over så vakre ting som virkelig faller i smak. Armbåndet på bilde over fant jeg på Cornelias Hus i helgen. Så enkelt, men akk så vakert. Et enkelt hjerte på blå tråd. Prisen var også svært overkommelig, det hele kostet bare 75 kroner!
Nå hører jeg lilleprinsen kalle på meg fra sengen sin. Må løpe nå, men ha en finfin tirsdag (big smile)!

kos & klem
T
SHARE:

1 kommentar

  1. Åh, Cornelias hus ♥ Jeg er i himmelen jeg hver gang jeg kan tusle rundt i den butikken, noe jeg gjør leeeeeenge hver gang jeg kommer meg dit. Så flytta jeg til nordnorge og nå går det desverre langt i mellom. Nydelig smykke og et godt kjøp :)

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig