torsdag, september 08, 2011

sneak peak

En liten sneak peak inn på Cornelius sitt rom i dag.

Bloggingshei!

Selv om eieren ikke har flyttet helt inn (på natten) ennå, tror jeg han er ganske fornøyd med rommet sitt, siden han lar dere ta en titt inn i dag!
Noe arvet, noe nytt, litt design og litt hjemmelaget beskriver rommet til prinsen vår. De arvede eventyrbøknene for eksempel er en av favorittene mine, arvet av mine besteforeldre kommer de nå i bruk igjen fremover på kvelden når vi har en liten kose-eventyrstund!
Ellers så er benken og bokhyllen fra IKEA. Gyngehesten har bankmannen slitt i sine barneår, mens Maileg kaninen og bildene er nye. Etterhvert kommer det vel snikende inn litt lego og en togbane eller to, kjenner jeg bankmannen rett!!

I morgen er det fredag igjen og snart helg.
Ha en finfin dag alle søte bloggiser der ute.

kos & klem
T
SHARE:

3 kommentarer

 1. Så koselig barnerom! :) Venter en liten gutt i disse dager, så fikk litt inspirasjon til gutterommet her hos deg :) Her kommer jeg gjerne innom igjen :)

  Ha en nydelig dag videre :)
  Klem Anne

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! Den benken har vi også, såå koselig :) Hvor har du kjøpt den Maileg-kaninen? Likte så godt klærne :)

  SvarSlett
 3. Kaninen og bildene er fra butikken Lille Martine på Byhaven. De har blogg og nettbutikk hvor du kan bestille begge deler.

  Kos & klem
  T

  SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig