fredag, november 25, 2011

fredag, fredag & fredag!

Sushi-lunch på fredager.


Juhuuuu, det er helg igjen!


Tøff uke dette men endelig på beina igjen.
I går fikk Cornelius smake sin første forkjølelese, smittet av sin mamma (snufs snufs), men han ser ut til å ta det veldig bra. Nyser mye og nesa renner men han er stort sett like blid bare noen tar han på fanget og leker med han. Mammaen derimot er så lei seg for at hun klarte å smitte lilleprinsen også, men trøster seg med at det går raskt over.

Helsestasjon og veiing av prinsen i dag. Der var det 6 ukers møte for nybakte mødre og bloggersken mimrer tilbake og lurer på hvor tiden har blitt av? Er jo ikke lenge siden jeg satt med min lille på fanget og han bare var seks uker gammer. I går ble han fem mnd gammel og HIMMEL så fort tiden har gått!!

I morgen fyller bankmannen hele 39 år så i dag har vi lurt oss til en liten gavehandel mens BM er på jobb. Etterpå ventet en liten PW etterfulgt av sushi-lunch. Deilige makiruller med laks, avocado & philadelphiaost, mmmmm....

Men nå skal jeg hive meg rundt og lage middag mens ennå corneliusen sover duppen sin i vogna si, og i kveld blir det vel gullrekka på tv med litt ost & vin. Vi må lade opp til familieselskap på søndag med masse fin familie, deilige kaker og mange pakker (håper vel BM på!!).

En finfin fredag & nu kjør vi helg damer!!!

kos & klem
T
SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig