fredag, desember 30, 2011

DåpskalasSøndag 2. juledag hadde vi dåp for vår lille prins, Cornelius. Selskapet holdt vi på bloggerskens jobb og ca 25 gjester var buden til brunch & kaffe etter kirken. Forøvrig den samme kirken som vi giftet oss i og samme prest da dette var et sterkt ønske fra oss. 


Blomsterbukettene laget jeg selv av hvite roser & lyseblå perleblomster, spesialbestilt da det var umulig å få tak i blå blomster så tett inn på jul.


Ojojoj, så masse fine gaver Cornelius fikk fra familie & venner.
Og dåpslyset og bilde av sjarmøren måtte selvsagt også med!!Kvelden før pyntet jeg, bankmannen & Mari lokalet med eget porselen og champagneglass, hvite duker, over 30 blå & hvite gassballonger, og små vaser med hjemmelagde buketter.

Da kalaset skulle holdes 2. juledag gikk vi for champagne-brunch i stedet for middag.
Til forrett serverte vi Kylling & kokossuppe, etterfulgt av sukkersaltet, einerøkt Laks med varme mandelpoteter, flatbrød fra Røros & hjemmelaget sennepssaus. Akkompagnert av champagne & Riesling til de voksne, og brus til barna. Hadde også ordnet med pølsebod til barna, noe som viste seg og være svært så populært!

Hedersgjesten selv holdt seg til grøt!

Dåpskaken var spesialbestilt fra Franske Nytelser her i Trondheim. En trippel sjokoladekake da begge foreldrene elsker sjokolade! 
Dåpsbarnet ble flittig oppvartet og gikk fra gjest til gjest som en prins verdig!
Ny bil i julegave, er for tiden favisen og den var i flittig bruk under hele selskapet.


Mot slutten av selskapet, ble det litt slitsomt å være liten, og det tryggeste ble å slappe av hos bestefar. Ganske så uvitende om at han var hedersgjesten denne dagen! 

Cornelius hadde skjorte & vest fra Gant, og bukse fra Mini A Ture denne dagen. -Pluss familiens dåpskjole, selvsagt!

kos & klem
TSHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig