mandag, januar 02, 2012

Velkommen nye året med litt ordning & reda

Her trengs litt ordning & reda!


Salut mes amis!

Nytt år, nye muligheter.
Et nytt frecht år har nettopp startet og jeg er virkelig i siget her. I går kom løpeskoa på igjen og i dag har jeg tatt tak med ryddingen. Først ute var bokhyllen på rommet til Cornelius.
I høst arvet vi en hel svartsekk med bøker fra fine familien og denne sekken har i hele høst stått som et sort spøkelse uten at jeg har fått ordnet opp i rotet, men i dag kom det på plass og nå har vi mange timer forran oss med koselige lesestunder fremover.
Arbeisrommet fikk også en liten sveng når jeg først var i gang, dermed har alle trådsneller, nåler, pyntebånd og stoffrester kommet på sine respektive plasser!
Kjenner meg egentlig ganske sugen på å få ryddet bort jula også, så utrolig godt å starte det nye året med blanke ark. Januar blir litt kortere når restene fra desember ryddes bort. Nå har vi jo våren å se frem imot, og selv om jeg elsker jula & adventstiden, blir jeg glad når jeg tenker på at nå går vi mot lysere tider!
Bloggersken ønsker alle venner en finfin ukestart!


kos & klem
T

SHARE:

2 kommentarer

  1. Hei!! Ja litt rydding burde vært gjort her i huset, men den dagen kommer! Koser meg sistedag på juleferien, klem Anna

    SvarSlett
  2. Flink du er! :) Her ble juletreet ryddet ut i går, hjemmekontorkroken ble ryddet i helgen (for å få plass til min nye iMac, weee) og i dag ryddet jeg jammen skikkelig på jobbkontoret også. Kjennes bra! Ha en fortsatt fin januaruke :) Klem

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig