lørdag, mai 31, 2014

HIMMELFARTSHELGEN

Dagens fangst,
en bukett syriner fra naboens fine tre nedi veien her.
Heia himmelfartshelgen!Da jeg vokste opp og vi tilbrakte helgene på hytta ved fjorden, hadde vi nesten alltid en bukett syriner på bordet når sommeren nærmet seg. Nesten som et fast sommertegn på at nå venter det varmere tider, var det når mamma tok inn en stor, duftende bukett fra mormors hage!


Denne laaaanghelgen har vi så langt hatt seige dager i vårsola, gått turer nede i fjæra så gutta kan få kastet av seg litt energi og spist og drukket oss gjennom mye godt både fra grill & kjøleskap. Vi har også tatt med oss hele familien på tur ut til Stokkøya her ute på trøndelagskysten. Kommer et senere blogginnlegg under en ny kategori jeg lenge har gått og ruget på å skrive; Spise ute med barn
Reise med barn er også på tapeten siden våre reise- og ferievaner har endret seg radikalt etter at vi fikk barn!! Men dette er innlegg som krever litt mer jobb enn bare en liten sving innom bloggen nå og da, derfor kommer det først når jeg er HELT fornøyd med resultatet!

Nå venter det straks fyr på grillen og et kjøttstykke her. En entrecote som har mørnet på kjøkkenbenken i hele dag og noe annet godt digg til!


Ha en finfin helg alle sammen!


SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig