torsdag, juli 30, 2015

TOPPTUR-TORSDAGHEIA FININGER!!Joda, været kan vi gjøre lite med og vi er jo ute ved kysten fortsatt denne ferien. Og hva vi gjør? Vi tar allværstøy på og går topptur. Noe som i seg selv kan være en utfordring med to små på 2,5 og 4 år:( Men vi gjør det!!


Og jada, vi kom opp som dere ser av bildene. Både vi & kidsa. Og ganske så fornøyde var vi også, helt til undertegnede insisterte på å gå ned på andre siden - ikke den samme veien som vi gikk opp. Ikke det smarteste forslaget denne ferien viste det seg!!En sliten, men fornøyd A synes Oreo og saft er toppers turmat!


Så der svima vi rundt der oppe i fjellet. Stien hadde vi mistet for lenge siden og ikke fant vi noen barnevennlig vei ned igjen. Så en kort topptur var nå plutselig blitt til en tre- og en halv times tur i myr, ur og glatte fjellsider!
Men gutta (-og bankmannen som trives mye bedre i urbane strøk) var helter i dag, og til slutt kom vi oss da ned. Og fire trøtte, men fornøyde hikere kunne sette seg ned å spise en burgermiddag som smakte bedre enn på lenge!

Senere - mer om gårsdagens utflukt.
En utflukt av den mer laidback typen!!K O Z


SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig