søndag, mai 15, 2016

W E E K E N D







En super easy oppskrift på enkel 17. mai-dessert, som du kan hive sammen på 1-2-3 
etter middagen på selveste nasjonaldagen, ble testet ut i går kveld.
Det faktum at alt forsvant på null-komma-niks
 er vel et kvalitetsstempel, spør du meg?!!

Ferdikjøpte marengser (-du kan lage dine egne hvis du vil), pisket krem og bær i nasjonalfargene er alt  du trenger - og vips har du verdens enkleste og raskeste dessert!

Har dere en fin helg?
Her stryker vi bunadskjorter og duker, lager hjemmelaget is og planlegger for å få logistikken til å gå opp på nasjonaldagen. Sikker sånn hos de fleste i dag, tenker jeg. Og så venter vi på at solen skal komme frem. Har booket en sen søndagsbrunch & playdate på en lekeplass i byen, og det meste blir bedre med litt sol!




SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig