tirsdag, juni 27, 2017

RAINY MOOD...What to do on a rainy day...


Det er så hyggelig å avslutte dagen med å lese noe annet enn det som står på div apple-produkter som ligger litt over alt her i huset! En god gammeldags bok som kickstarter fantasien er noe helt annet når sengen er neste stop på veien mot neste dag.
Siden været har vært elendig i flere uker nå, koker det litt ekstra her for å finne på ting inne og en tur innom bokhandelen lettet litt på trykket når gutta fikk velge seg noen bøker. For noen år siden studerte undertegnede biologi og den interessen har også gutta arvet. Bøker om dyr og marint liv er noe av det vi leser mest - særlig i sommerhalvåret. Men favoritten for tiden er serien om de to små detektivene Lasse & Maja som løser div mysterier rundt om i Valleby. 
Moro for både liten & stor!

Vil også tipse om boken "Hva vil du bli når du blir stor?" Hver kveld svarer Cornelius på et spørsmål som bankmannen skriver ned. Spørsmål som "hva ville du gjort hvis du var usynlig", "hva er bakterier"og "hva er gåsehud" gir oss et fantastisk innsyn i en 6-årings fantasi og tankemønster!!   -Og bare tenk på hvilke gullkorn vi kan hente frem ved senere anledninger som konfirmasjon, bursdager og bryllup!!
SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig