Hjemmelaget pastasaus er tusen ganger bedre enn kjøpesaus!
Heia Tirsdagen!!
Egentlig er det ganske så motvillig jeg deler denne lille perlen av en oppskrift på hjemmelaget, superenkel pastasaus. Men ok, here it comes:
paprika
tomater
løk
en hel hvitløk delt i to
timian
salt & pepper
1 ss balsamico vineddik
2 ss god olivenolje
Stekes i ovnen på 200 grader i ca en time.
Kjør de ristede grønnsakene i en mixer med 2 dl vann til en tykk pastasaus.
Vi spiste sausen sammen med hjemmelagde kjøttboller som jeg lager av rå, kvalitets pølsedeig. Som jeg tar ut av tarmen, tilsetter 1 egg, masse revet parmesan og basilikum. Form deigen til små boller og stek i pannen i ca 10 minutter avhengig av str på bollene. Vi liker dem i str en munnfull!
En vinner hos både liten og stor her hjemme!
Lykke til og ha en finfin tirsdag.
Ingen kommentarer
Legg inn en kommentar