mandag, juni 06, 2011

Borte bra, men....

 Av naturlige grunner er det nå noen dager siden jeg sist blogget, men det har en årsak. Sist uke ble jeg liggende med feber, forkjølelese, bronkitt og et stort utslett på den gravide magen min. I en blanding av hormoner og sykdom, syntes jeg SÅÅÅÅ synd på meg selv der jeg lå, men det var lite annet jeg kunne gjøre enn og vente på at det skulle gå over av seg selv.

Så her er jeg tilbake, frisk og rask igjen og ønsker dere alle en fin mandag morgen!

Kjenner hvordan energien har kommet tilbake igjen i kroppen og både mor og barn-i-magen har det mye bedre nå. I går og i dag har vi endelig blitt velsignet med litt varmt sommervær igjen, dermed bar det ut på terrassen i dag for å spise en deilig frokost. Ennå lar solen vente på seg, men vi håper....
I dag er første offisielle dag i mammapermisjon, og det er helt rart og tenke på at jeg skal være hemmafru til september neste år. Men etter flere år med mye jobbing, masterstudier ved siden av full jobb og opp og nedturer med å stifte familie, føles endelig dette svært godt.
Siden energinivået er stigende, skal jeg snart ta en liten trenings/gåtur innover i skogen rett her bak, så bærer turen ut på litt shopping. Er på jakt etter et oliventre som skal stå ute og litt blomster. Senere i dag når b-mannen kommer hjem skal vi grille og kose oss resten av kvelden i det gode været.

SHARE:

1 kommentar

  1. Hei :)
    Godt at du er på bena igjen.
    En herlig følelse når man kjenner formen er stigende.
    Ønsker deg en fin dag. :)

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig