tirsdag, juni 21, 2011

Gutterom til en liten prins.


I helgen har vi lagt siste hånd på det nye badet, dermed var det fritt frem for barnerommet som har stått på vent nå i noen uker. Det meste faller på plass, men selvsagt manglet det noen skruer da Kilisengen skulle settes sammen, og derfor er den bare halvferdig ennå. Har ennå ikke funnet gardiner som både er "guttevennlig" og lystett. Ikke like lett å forklare hvorfor det er lyst ute selv om klokken er 4 midt på natten... Magnettavle med klokke fra Room.


Maileg kaninen får fortsatt ha benken alene, da vår lille prins ikke helt er klar for denne verden ennå! Benk og skinn fra IKEA.


En liten kosekrok hører med! Tallerkenhyllen har min snille far malt og fikset opp slik at den skulle passe. Stol- ikea og pute fra GANT.

To glade gutter på hylla!
SHARE:

2 kommentarer

  1. Fant du gardiner til slutt? Jeg har kjøpt forede, lystette gardiner til lillebrors rom fra Potterybarnkids.com. Mørkeblå med stjerne. De sender til Norge :) Har vist gardinene i et innlegg på bloggen min :) Vi har ikke fått gjort klart rommet hans ennå pga at vi måtte stue masse ting inn der etter en vannlekkasje i kjelleren i juli, men snart, snart, håper jeg! Hvor har du kjøpt det fine nattbordet forresten?

    SvarSlett
  2. Ingen gardiner ennå nei...
    Nattbordet kjøpte vi på Interia her i Trondheim, tror det er fra Kartell.

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig