torsdag, august 18, 2011

kitchen and butterflies

Fly opp på veggen kjære sommerfugl!

Morn kjære blogglesere der ute.
Som dere sikkert ser har sommerfugl bildene som jeg bestillte, kommet inn i ramme men ikke opp på veggen. Den enkle grunnen til det, er at jeg ikke klarer bestemme meg for hvor jeg skal henge disse lekre bildene. For tiden står det mellom gangen, i trappen eller på kontoret. Synes de er så dekorative og jeg lurer på å investere i flere.
Men foreløpig pryder de gulvet ved inngangen til kjøkkenet frem til fruen klarer å bestemme seg for hvor de skal henge!

Som den nye mamma jeg er (8 uker i dag), begynner jeg nå og kjenne kallet etter litt mer voksenkontakt. Forstå meg riktig, jeg nyter dagene sammen med vår lille prins, men det begynner å bli litt vel mye pludring og babyspråk, bleieskift og pupp, -selv for en ny mamma. Jeg trenger litt voksenprat og stimuli fra andre i samme situasjon. Så i dag skal jeg og minstemann på vårt første barseltreff. JIPPI!
Det skal bli utrolig godt å snakke med andre i samme situasjon, og kanskje treffe noen som bor i nærheten. Er utrolig lei av å traske rundt alene med en sovende prins i barnevogna og ingen å prate med. Kjenner snart hver hump i blinde på alle skogsstiene rundt her hvor vi bor!

Siden det er fredag i dag og snart helg, skal vi kose oss med den tradisjonelle fredags-pizzaen her i huset. Siden besteforeldre har emigrert til Paris for en stund, blir det bare jeg og mannen som skal kose oss i kveld. Kanskje vi skal koste på oss et lite glass vin til pizzaen også, siden det nå er helg og greier?!!

Ha en finfin fredag du også, og en riktig god helg til deg som leser dette.

kos & klem
T

SHARE:

1 kommentar

  1. Dei sommarfulg bileta er kjempe fine, har sjølv invistert i eit av dei og elsker det :)

    Så fin blogg du har, no koser eg meg til å fortsetta å lesa her inne. Legg meg til som følger, rett og slett - ser du har ein flott stil som behager mitt auga i alle fall :)

    Ha ein fin-fin kveld!

    Klem Eli

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig