torsdag, april 18, 2013

EN BONUSDAG






Ble fineste dagen med mamma & fjosken i går da vi tok en bytur for å lufte oss litt, kjøpe bunader til begge guttene og spise lunch på noe så sommerlig som Jordbærpikene.  


Ups, så ble det plutselig torsdag og helgen banker snart på igjen.

Kom oss til slutt ut av pysj og grillbukser i går da mamma krevde en bytur så vi fikk luftet oss litt. Hun hadde en mission med turen da hun ser det som et must at størsteparten av familien innehar bunad på nasjonaldagen. Dermed ble det folkedrakt på begge guttene, en bedre lunch på meg og bestemor-kvalitets-tid . 
Alle vinner!!
  



Mumset på kyllingburger med chiliaioli & stekte småpoteter. 
Mmmmm gottigodt.




Bestemor og fjosken deler gode øyeblikk som bare en bestemor kan.

Venter bankmannen hjem litt tidligere i dag da han har vært bortreis i noen dager nå. Men tenkte å stikke en tur på trening etterpå da jeg er så heldig å ha barnevakt denne torsdagen. Målet er å få trent to ganger i uken med pt/fysio. Heller effektivt bare to ganger, enn bare halvveis flere ganger.
Og så skal vi ta turen innom det derre svenske, blå-gule møbelhuset som selger så himla masse praktisk i flatpakker for å kjøpe noe praktisk oppbevaring på det nye gutterommet. 
Og obs, der var fredagen igjen og så har vi helgen!
Tror faktisk grillen må frem i løpet av denne helgen. Solen har kommet og det er perfekt for terrasseheng med gode venner, litt godt i glasset og mannen som griller verdens beste biffer.

Joda, helgen banker helt klart på...




SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig