tirsdag, juli 16, 2013

RÅTT & GODT




Gårsdagens middag her i heimen.





Veldig mye mat-blogg for tiden, jeg vet. Men nå på sommeren er det så mye godt å lage av råvarer som man kan fråtse i nesten bare på sommeren. -Og hos oss er god mat & drikke sikkert 50 prosent av ferien!!
Måtte derfor dele denne yberlette og beste lakseretten jeg vet for tiden, Salmalaks med avokado og kokvarmt soyasmør. Easypeasy-lett å lage, og passer både som kveldsrett, forrett og middag. 

-Hos oss ble det middag i går.





Skjær salmalaks i ybertynne skiver og legg på fat med litt ristede sesamfrø over.
Varm litt smør til det koker og tilsett dobbelt så mye soyasaus.
Det skal virkelig frese.
Skjær opp avokado eller agurk eller andre grønnsaker som du digger og server ved siden av.

Alt skal være rått.

Laksen dyppes raskt i det fresende smøret & spises med grønnsakene.
mmmmm...





SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig