tirsdag, mars 12, 2013

OM LITT MIDDAGSFIX





Dagens middagsfix på gang.




Heia tirsdagen


Hva gjør man når man ikke aaaaner hva man skal ha til middag?

- Jo, man sjekker ut matblogger!

I dag kom jeg over bloggen til disse tre gutta; Mat med venner og sjekk den gjerne ut du også for her var det masse godt. Så i dag ble det svensk sjømannsbiff. Oppskriften finner du her.





Nå står alt og småkoser seg i gryta mens en deilig duft av slow cooking sprer seg i huset. Tror jammen vi skal unne oss et glass rødt i dag, -på en helt vanlig tirsdag!
Det ferdige resultatet kan du sjekke på IG.

Både liten og stor har hatt en dårlig natt denne tirsdagen. Albert sliter med å sove og var sikkert våken en million(?!!!) ganger i natt. Til slutt sovnet han med beina på magen min, oppi senga vår, etter timer med fekting, inn-og-ut med smokk og opp og ned i senga. Sliten hemmafru har derfor tatt det mest piano hele dagen og nå ligger han ute i vogna si, supertrøtt. Bankmannen var sikkert ganske preget han også, siden han klarte å kjøre på en annen bil på vei til jobb i dag. Ingen store skader, men ikke særlig gøy...

Derfor skal vi kose oss litt ekstra med god mat, beina på bordet og tidlig i seng denne tirsdagen. Så glemmer vi hele denne dagen.

Husk å sjekke meg ut på IG da dere!



Vi ses...



SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig