mandag, mars 11, 2013

SOLPIX FRA GUTTEROM



Dagens hemmafru!
Skjerf Becksøndergaard, bukse Noa Noa og bluse CULTURE.




Heia mandagen & nye uken!


Så kjører vi ny uke dere!

Holder på å planlegge nytt gutterom til Albert som om ikke så alt for lenge skal flytte ut av vårt rom og inn på eget rom. Ut med små vugger og inn mer riktig seng og annet stasj. Men så langt ligger vi bare på planleggingen, først må det som i dag er kontor ryddes og rommet gjøres om til gutterom før fjosken kan flytte inn med stort og smått. Så derfor litt pix fra Cornelius sitt rom som sikkert likner Alberts fremtidige rom. 




Maileg kaninene i solgløttet. Guttene har fått en, stor hver som så langt har bodd på rommet til Cornelius. Benken er fra IKEA, den tror jeg ikke de selger lengre.




Bilder fra Maileg, liker disse kjempegodt og de kan kjøpes hos Lille Martine her i Trondheim. Bøkene har vi arvet fra familiens fettere & kusiner som nå har blitt litt for store for den slags litteratur.




En gammel, arvet tallerkenhylle funker bra som bokhylle. Med noen strøk hvitmaling ble dette og de hjemmesydde vimplene et lite DIY-prosjekt. Rundt hylla festet jeg en lysslynge som går på batteri, også fra det derre store, svenske møbelhuset! Den lyser sånn passe på kvelden sånn at jeg kan se inn på rommet uten at den hindrer Cornelius i å sove.

Nå skal vi avsted for å kjøpe skibox.
Påsken er rett rundt hjørnet og man vil jo være beredt!!



Koz



SHARE:

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig